072 - 727 1020     info@funfarmschoorl.nl
  • Home
  • Aangepaste annuleringsvoorwaarden welke i.v.m. de Corona crisis

Maatregelen rondom het Coronavirus

 Maatregelen rondom het Coronavirus

In navolging op de besluiten en adviezen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM hebben wij besloten dat wij tot dinsdag 28 april 2020 geen uitjes, evenementen en activiteiten zullen organiseren. De Fun Farm Schoorl steunt het overheidsbesluit en vindt de gezondheid van haar gasten en medewerkers erg belangrijk. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen verdere stappen ondernemen wanneer wij dit nodig achten. Het Coronavirus leidt tot een aantal ongewone situaties die wij hieronder verder toelichten. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via de telefoon: 072 727 1020 óf per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  1. Jullie boeking vindt plaats voor dinsdag 28 april 2020 en kan niet doorgaan, wat nu?
In overleg verplaatsen we het uitje kosteloos naar een later moment. Wij begrijpen dat jullie niet meteen een nieuwe datum in gedachten hebben en wachten dan ook geduldig op een nieuwe voorkeursdatum.
  1. Jullie hebben na dinsdag 28 april 2020 geboekt, maar weten niet of jullie het nog door wil laten gaan. Wat nu?
Wij hanteren hiervoor onze algemene voorwaarden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, in de maatregelen omtrent Corona, dan tonen wij begrip voor de nieuw ontstane situatie. In dat geval passen wij ons aan op deze nieuwe situatie en anticiperen wij hierop.
  1. We willen graag een aanvraag/ reservering doen, maar twijfelen door de Corona perikelen?
Hiervoor zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wij zullen ons in overleg echter flexibel opstellen. Graag ontvangen we jullie weer, na de Corona perikelen, bij de Fun Farm. We verwachten na de heropening een grotere drukte. Willen jullie informatie over een activiteit of twijfelen jullie betreffende een boeking? Bel of mail ons even. We geven jullie graag meer informatie.

Wij hopen jullie graag weer in goede gezondheid later in het jaar te mogen begroeten.

Team Fun Farm

Adviseer mij!

Hulp nodig bij het organiseren van een uitje op maat?

Onze specialisten adviseren jullie graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

 

Adviseer mij!

Locatie

Fun Farm Schoorl

DICHTBIJ ALKMAAR!
Rijksweg 47, 1871 PE te Schoorl.

Routebeschrijving

Contact

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl
Tel.: 072 - 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Ontvang speciale aanbiedingen