072 - 727 1020     info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

FAQ

Heb je iets gezien op de website van de Fun Farm maar is niet alles duidelijk? Veel vragen en antwoorden hebben we al even voor je uitgeschreven.
Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel ons tegen lokaal tarief  072 - 727 10 20

Heeft uw vraag betrekking op:

Algemene vragen

Wat is de Fun Farm in Schoorl?

De Fun Farm in Schoorl is dé indoor en outdoor event locatie voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes! Op de Fun Farm is alles mogelijk! Daarnaast beschikken wij ook over eigen horeca waardoor u een activiteit in combinatie met eten en drinken in één keer op één locatie kunt regelen.

Wat zijn de openingstijden?

De Fun Farm is elke dag open van 10:00u tot 23:00u*, op uitzondering van feestdagen! Let op! Wij zijn telefonisch de gehele dag door te bereiken maar zijn niet altijd op locatie.

* Buiten de standaard openingstijden zijn er ook reserveringen te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met Koningsdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Hoe kunnen wij de Fun Farm bereiken?

De Fun Farm is te bereiken via de Parallelweg. Voor een uitgebreide routeomschrijving, verwijzen wij u graag naar de volgende pagina: www.funfarmschoorl.nl/contact. Eventueel kunnen jullie de route ook via Google Maps opzoeken. Gebruik dan de volgende adresgegevens: Rijksweg 47, 1871 PE, Schoorl.

Kunnen wij bij jullie gratis parkeren?

Jazeker! Bij ons op het terrein kunnen jullie gratis parkeren. Echter is het niet toegestaan om te parkeren aan de weg buiten de poorten van het terrein. Mocht dit toch gebeuren, zullen wij jullie vriendelijk verzoeken de auto per direct weg te halen.

Is het mogelijk om de tijden van het programma aan te passen?

Deels. Voor de Escape Rooms hebben wij vaste tijden. De overige activiteiten kunnen wel naar wens ingepland worden. Benieuwd of jullie programma gerealiseerd kan worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Worden de uitjes ook in andere talen uitgevoerd?

Ja, de activiteiten kunnen ook in het Engels gespeeld worden.

Kunnen wij een afspraak maken om een programma te bespreken?

Jullie zijn altijd van harte welkom om langs te komen op de Fun Farm om een prorgamma te bespreken. Op basis van jullie wensen, maken wij een vrijblijvend voorstel.

Reservering en activiteit

Hoe kan ik bij jullie een activiteit reserveren?

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor de activiteit(en) die jullie graag willen gaan doen op de Fun Farm. Dit kan telefonisch of via de mail. Wij sturen jullie dan een voorstel die aangepast kan worden naar wens. Mochten jullie tevreden zijn, kunnen wij het programma voor jullie bevestigen. Vermeld altijd even in de aanvraag om welke datum het gaat en een schatting van het aantal deelnemers.

Wat zijn de kosten van de activiteiten?

De kosten verschillen per activiteit. De prijzen zijn ook te vinden op de website. Voor grote groepen kunnen wij de prijs herzien en een korting geven op de activiteiten.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Betaling gebeurt op de dag zelf door middel van cash of pin. Mochten jullie op rekening willen betalen, dient dit voorafgaand het uitje bij ons aangevraagd te worden.

Tot wanneer kan ik het definitief aantal personen doorgeven?

Het definitief aantal personen kan tot 72 uur van tevoren worden doorgegeven. Voor alleen de Escape Room, kan dit tot 48 uur van tevoren.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Voor annulering, verwijzen wij u graag door naar onze website: http://www.funfarmschoorl.nl/voorwaarden

Wat als het slecht weer is en de buitenactiviteit niet door kan gaan?

Bij slecht weer kunnen wij een binnenprogramma aanbieden. Voorafgaand het programma wordt er besproken wat de mogelijkheden zijn. Wij zullen daarbij zoveel mogelijk rekening houden met jullie wensen.

Hoe worden de teams ingedeeld?

Jullie mogen dat zelf bepalen. Wij kunnen dit willekeurig indelen op de dag zelf, of jullie kunnen zelf een teamindeling maken. Overleg van tevoren even met ons hoeveel teams jullie mogen maken.

Kunnen personen met een lichamelijke beperking ook deelnemen aan de programma's?

In de meeste gevallen is dit geen probleem. Om jullie beter te kunnen adviseren, vragen wij toch om even contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen jullie rekening houden met diëten en allergieën?

Uiteraard. Laat dit wel ruim van tevoren weten zodat wij een passend alternatief kunnen serveren.

Escape Room

Wat is een Escape Room?

Voor de FAQ van de Escape Rooms op de Fun Farm, kijk dan op onze andere website specifiek voor de Escape Rooms: http://www.escaperoomfunfarm.nl/faq

Adviseer mij!

Hulp nodig bij het organiseren van een uitje op maat?

Onze specialisten adviseren jullie graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

 

Adviseer mij!

Locatie

Fun Farm Schoorl

DICHTBIJ ALKMAAR!
Rijksweg 47, 1871 PE te Schoorl.

Routebeschrijving

Contact

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl
Tel.: 072 - 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Ontvang speciale aanbiedingen