072 - 727 1020     info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Goede doelen

Wij van de Fun Farm Schoorl geloven dat wij door middel van onze bedrijfsuitjes een positieve invloed op de maatschappij kunnen hebben. Naast het organiseren van evenementen en bedrijfsuitjes,  proberen wij samen een balans te vinden tussen people, planet en profit. Wij ondersteunen verschillende goede doelen die dicht bij onszelf staan en die zorg dragen aan een betere samenleving.

U kunt meedoen!

Bij boeking van uw bedrijfsuitje krijgt u de mogelijkheid om een extra bijdrage van € 2,50 p.p. per programma te leveren. De Fun Farm verdubbelt uw bijdrage en stort dit bedrag op rekening van het goede doel van uw keuze.

Hoe werkt het?

Hieronder ziet u de twee goede doelen die wij ondersteunen. Bij boeking van uw bedrijfsuitje vragen wij u om een vrijwillige bijdrage van € 2,50 p.p te leveren. U kunt uit één van de doelen hieronder uw keuze maken. Na uw evenement of bedrijfsuitje krijgt u van ons een aparte factuur voor uw donatie, wij verdubbelen het bedrag en storten het op rekening van het door u gekozen goede doel.

Tegenkracht, Stichting Kanker en Sport

Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan, want sport heeft een positief effect op het herstelvermogen.

Klik hier voor de website van Tegenkracht.

WereldOuders

De rechten van het kind hoog in het vaandel, streeft WereldOuders naar een betere toekomst voor kansarme kinderen. WereldOuders heeft als doel het leven van kinderen in arme landen structureel te verbeteren.

Klik hier voor de website van Wereldouders.

Adviseer mij!

Hulp nodig bij het organiseren van een uitje op maat?

Onze specialisten adviseren jullie graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

 

Adviseer mij!

Locatie

Fun Farm Schoorl

DICHTBIJ ALKMAAR!
Rijksweg 47, 1871 PE te Schoorl.

Routebeschrijving

Contact

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl
Tel.: 072 - 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Ontvang speciale aanbiedingen