072 - 727 1020     info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Over ons

De Fun Farm, die op een prachtige buitenlocatie in Schoorl is gevestigd, is een onderdeel van Bright Events en is een broertje van het succesvolle bedrijf Uitjes en Eten.

Na verscheidene jaren ervaring in alle verschillende aspecten van het organiseren van evenementen voor bedrijven en andere groepen, werd het tijd om het bedrijf uit te breiden. Een droom van ondernemer Jaap Dijkstra was het opzetten van een eigen evenementen locatie met bijbehorende Escape Rooms. Dit is gelukt! De Fun Farm is dus echt een “dream come true”.

We willen je van harte welkom heten op onze locatie, ga hier de uitdaging aan om te ontsnappen uit de Escape Rooms! Naast de verschillende kamers worden ook veel andere indoor- en outdoor activiteiten aangeboden. Zo kunnen jullie op Fun Farm onder andere terecht voor Teambuilding Outdoor, Boogschieten, Archery Shoot Out, een GPS of Step tocht door het prachtige Schoorl. Zo is er voor iedereen iets geschikts, alles op één locatie voor alle leeftijden!

JaapJaap Dijkstra - Eigenaar Bright Events (Uitjes en Eten & Fun Farm Schoorl)

In 2003 ben ik gestart met Bright Events en de Strandtrein. De beste en leukste carrièrestap van mijn leven. Met PASSIE plezier maken, creatief zijn, organiseren, managen, mensen blij maken. Vanuit daar is de liefde voor het organiseren van groepsuitjes en bedrijfsuitjes gekomen onder de naam Uitjes en Eten. Elke dag mensen blij maken, beter kan niet toch?

In 2016 kwam de droom van een evenementenlocatie met indoor en outdoor activiteiten waar ook Escape Rooms te vinden zijn. En zo is de Fun Farm in Schoorl ontstaan. Vol passie, enthousiasme en inzet, proberen wij beide bedrijven tot een groot succes te maken! Wij hopen jullie graag een keer te mogen verwelkomen en een onvergetelijke dag te bezorgen!

 

De Fun Farm is onderdeel van Bright Events en staat naast het succesvolle label Uitjes en Eten. De jarenlange ervaring in de coördinatie, organisatie en uitvoering van evenementen voor bedrijfs- en groepsuitjes heeft de droom van een eigen evenementen locatie met Escape Rooms laten vervullen. Wij nodigen jullie graag uit om een keer te komen kijken bij de  Fun Farm in Schoorl! Wij bieden diverse indoor en outdoor activiteiten aan. Zo is er voor ieder wat wils. Kortom; alles op één locatie voor jong en oud!

Teamfoto Fun Farm 1

Bright Events

Uitjes en Eten | Fun Farm Schoorl | Escape Room Fun Farm

 

Adviseer mij!

Hulp nodig bij het organiseren van een uitje op maat?

Onze specialisten adviseren jullie graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

 

Adviseer mij!

Locatie

Fun Farm Schoorl

DICHTBIJ ALKMAAR!
Rijksweg 47, 1871 PE te Schoorl.

Routebeschrijving

Contact

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl
Tel.: 072 - 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Ontvang speciale aanbiedingen