072 - 727 1020     info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Services

Het is eventueel mogelijk om extra service toe te voegen aan jullie uitje! En dat kunnen wij voor u regelen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Hotels

Een hotel boeken bij uw uitje? De Fun Farm in Schoorl kan dat voor jullie regelen. Wij hebben een samenwerking met een aantal hotels in de omgeving en kunnen tegen een scherp tarief uw overnachting(en) regelen. Daarnaast staat er op het terrein ook een prachtige Villa 'Landelijk Schoorl' voor een groepsovernachting o.b.v. 13 personen. Nieuwschierig geworden naar dit verblijf? Bekijk dan hier de foto's, prijzen en mogelijkheden

Groepsvervoer

Met de bus naar uw Uitje? Dat kan! De Fun Farm in Schoorl regelt gepast uw uitjes vervoer. Van minibusjes tot en met een luxe touringcar. 

Fotograaf / Cameraman

De Fun Farm in Schoorl biedt u de gelegenheid om gebruik te maken van een fotograaf. Hij kan uw gehele uitje in beeld brengen.

Informatie fotograaf uitje:

  • 6 uur fotograferen(= gemiddelde tijdsduur uitje)
  • USB met alle foto’s gemaakte foto’s
  • Reiskosten: € 0,25: vergoeding per km
  • Kosten: v.a. € 650,00 incl. BTW

Kleding

Uw bedrijfslogo op een T-shirt, polo, sweater, poncho of cap? De Fun Farm regelt dat ook voor u. Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld per team een ander kleur shirt te dragen. Of wellicht wilt u als groep allemaal in dezelfde outfit verschijnen.

Drukwerk

Heeft u drukwerk nodig voor uitnodigingen, menukaarten en naamkaarten? Ook dat kunnen we regelen voor u. Jullie leveren de bestanden en wij maken er een mooi eindresultaat van. Gadgets Soms is het leuk om alle deelnemers nog wat mee te geven als herinnering aan een geslaagd bedrijfsuitje en wij denken daar graag over mee! 

Adviseer mij!

Hulp nodig bij het organiseren van een uitje op maat?

Onze specialisten adviseren jullie graag bij het maken van een keuze voor een passend uitje.

 

Adviseer mij!

Locatie

Fun Farm Schoorl

DICHTBIJ ALKMAAR!
Rijksweg 47, 1871 PE te Schoorl.

Routebeschrijving

Contact

Rijksweg 47
1871 PE Schoorl
Tel.: 072 - 727 1020
info@funfarmschoorl.nl

Fun Farm Schoorl

Ontvang speciale aanbiedingen